Autobedrijf Heerenveen

Op zoek naar een goed adres voor betrouwbaar onderhoud van alle automerken? AD Autobedrijf Heerenveen staat voor u klaar!

Lees verder

Autobedrijf Heerenveen

Bent u op zoek naar een goed autobedrijf? AD Autobedrijf Heerenveen is een merkonafhankelijk autobedrijf waar u terecht kunt voor reparatie, onderhoud en een uitgebreid aanbod van occasions in diverse prijsklassen.

Onderhoud, Reparatie en APK

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor iedere auto. Bij AD Autobedrijf Heerenveen terecht voor betrouwbaar onderhoud uitgevoerd door kundige monteurs. Vanzelfsprekend zijn we ook een vertrouwd adres voor de jaarlijkse APK keuring. Tijdens de keuring wordt uw auto uitvoerig gecontroleerd op veiligheid en milieu-eisen. Op die manier weet u precies wat de staat van uw auto is. Het echter geen vervanging voor regelmatig onderhoud. Om te zorgen dat uw auto goed blijft functioneren, is het van belang om het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud tijdig uit te laten voeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het vervangen van de olie en het oliefilter, of het laten monteren van een nieuwe distributieriem. Wanneer u dit onderhoud op tijd uit laat voeren, zal uw auto veel langer meegaan. Wij voeren deze werkzaamheden uit zoals het hoort: volgens het boekje.

Kennis en kunde

We beschikken over gekwalificeerde monteurs die op de hoogte zijn van de laatste technieken als het gaat om onderhoud en reparatie. Bovendien maken we gebruik van A-merk onderdelen en gereedschap zodat uw auto de allerbeste zorg krijgt.

Twee jaar garantie

Daarnaast krijgt u bij AD Autobedrijf Heerenveen twee jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. Dit is uniek voor garagebedrijven. Normaal gesproken heeft u bij andere autobedrijven slechts 3 maanden garantie op het uitvoeren van onderhoud en de daarbij gebruikte onderdelen. Wij vullen deze garantie aan tot maar liefst 24 maanden. Dat betekent dat u bij ons dus nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Dankzij het grote internationale netwerk van AD Autobedrijven is de garantie tevens geldig in landen waar AD Autobedrijf actief is.

Waarom AD Autobedrijf Heerenveen?

  • Regulier onderhoud: vervangen van olie, oliefilter, remblokken, remschijven, bougies, luchtfilter, interieurfilter, accu, lampen, ruitenwissers, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, etc.
  • APK: ook de voor de jaarlijkse keuring kunt u op ons rekenen
  • Diagnose: geeft uw auto een vreemde melding? Wij hebben moderne diagnoseapparatuur om uw storing zo snel mogelijk te verhelpen
  • Aircoservice: airconditioning heeft regelmatig onderhoud nodig. Met de aircocheck van AD Autobedrijf Heerenveen weet u direct of het nodig is om de airconditioning te laten servicen.
  • Schade en reparatie: een vervelende deuk, glasschade of grotere schade als gevolg van een aanrijding? Wij bieden het beste schadeherstel in de omgeving van Heerenveen.
  • Banden: ruime selectie zomer- en winterbanden (ook inclusief velgen) voor ieder budget en alle automerken.
  • Mobiliteit service: als u onverhoopt toch met pech komt te staan, is er de mobiliteit service. Voor slechts € 35,- euro per jaar heeft u al Nederlandse dekking (ook in uw woonplaats). Vanzelfsprekend is dit uit te breiden naar een internationale dekking.

Wilt u meer weten over AD Autobedrijf Teo Welles?

Bent u op zoek naar een goed autobedrijf? Neem direct contact op met de specialisten van AD Autobedrijf Teo Welles. We staan u graag te woord.

Teo Welles

De Loads 1
8491 PH Akkrum
0566-651000
0566-651222
info@teowelles.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats